We proudly announce the

2nd Macedonian Road Congress 2022

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Првиот Македонски конгрес за патишта беше одржан на 7ми-8ми Ноември 2019 во Скопје на кој учествуваа над 350 учесници.

Пријатели на ДПМ